Verbinding met My Kaspersky maken

Wanneer je Kaspersky VPN opent, word je gevraagd in te loggen bij My Kaspersky met een My Kaspersky-account. Als je een ander Kaspersky-programma hebt gebruikt, zoals Kaspersky VPN voor een ander apparaat of Kaspersky Internet Security, dan heb je wellicht al een My Kaspersky-account. Gebruik het om in te loggen. Als je nog geen account hebt, kun je er een aanmaken.

Opmerking: als je in een ander Kaspersky-programma op de Mac bent ingelogd bij My Kaspersky, word je door Kaspersky VPN gevraagd in te loggen bij My Kaspersky met hetzelfde account nadat Kaspersky VPN is geïnstalleerd.

Inloggen bij My Kaspersky met je bestaande account

Een My Kaspersky-account aanmaken vanuit de programma-interface

Belangrijk: je moet toegang tot internet hebben om verbinding te kunnen maken met My Kaspersky.

Raadpleeg ook

My Kaspersky-account wijzigen

Het programma voor het eerst starten